Lista han mga munisipyo han Alicante

Tikang ha Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Mga munisipyo han provincia de Alicante

Ini in lista han mga munisipyo o bungto ha probinsya han Alicante, ha komunidad autonoma han Valencia, Espanya.

Kinatsila Vinalensya Katawhan (2007) Comarca oficial Partido Judicial Predominante
nga
Yinaknan
nga
Opisyal
Adsubia L'Atzúvia 668 Marina Alta Denia Valenciano
Agost Agost 4.766 Campo de Alicante Novelda Valenciano
Agres Agres 623 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Aguas de Busot Aigües 951 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Albatera Albatera 11.102 Vega Baja Orihuela Español
Alcalalí Alcalalí 1.395 Marina Alta Denia Valenciano
Alcocer de Planes Alcosser de Planes 216 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Alcolecha Alcoleja 219 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Alcoy Alcoi 60.700 Hoya de Alcoy Alcoy Valenciano
Alfafara Alfafara 430 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Alfaz del Pi L'Alfàs del Pi 19.913 Marina Baja Benidorm Valenciano
Algorfa Algorfa 3.645 Vega Baja Orihuela Español
Algueña L'Alguenya 1.515 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
Alicante Alacant 322.673 Campo de Alicante Alicante Valenciano
Almoradí Almoradí 17.945 Vega Baja Orihuela Español
Almudaina Almudaina 127 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Alquería de Aznar L'Alqueria d'Asnar 455 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Altea Altea 22.648 Marina Baja Benidorm Valenciano
Aspe Asp 19.246 Vinalopó Medio Novelda Español
Balones Balones 163 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Bañeres Banyeres de Mariola 7.193 Hoya de Alcoy Alcoy Valenciano
Benasau Benasau 210 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Benejama Beneixama 1.828 Alto Vinalopó Villena Valenciano
Benejúzar Benejúzar 5.419 Vega Baja Orihuela Español
Benferri Benferri 1.601 Vega Baja Orihuela Español
Beniarbeig Beniarbeig 1.729 Marina Alta Denia Valenciano
Beniardá Beniardà 220 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Beniarrés Beniarrés 1.335 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Benidoleig Benidoleig 1.139 Marina Alta Denia Valenciano
Benidorm Benidorm 69.058 Marina Baja Benidorm Valenciano
Benifallim Benifallim 125 Hoya de Alcoy Alcoy Valenciano
Benifato Benifato 188 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Benichembla Benigembla 570 Marina Alta Denia Valenciano
Benijófar Benijófar 3.707 Vega Baja Torrevieja Español
Benilloba Benilloba 843 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Benillup Benillup 101 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Benimantell Benimantell 466 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Benimarfull Benimarfull 441 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Benimasot Benimassot 131 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Benimeli Benimeli 429 Marina Alta Denia Valenciano
Benisa Benissa 12.690 Marina Alta Denia Valenciano
Benitachell El Poble Nou de Benitatxell 4.773 Marina Alta Denia Valenciano
Biar Biar 3.693 Alto Vinalopó Villena Valenciano
Bigastro Bigastro 6.588 Vega Baja Orihuela Español
Bolulla Bolulla 399 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Busot Busot 2.847 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Callosa de Ensarriá Callosa d'En Sarrià 8.008 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Callosa de Segura Callosa de Segura 17.423 Vega Baja Orihuela Español
Calpe Calp 27.768 Marina Alta Denia Valenciano
Campello El Campello 25.055 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Campo de Mirra El Camp de Mirra 414 Alto Vinalopó Villena Valenciano
Cañada La Canyada 1.203 Alto Vinalopó Villena Valenciano
Castalla Castalla 9.673 Hoya de Alcoy Ibi Valenciano
Castell de Castells Castell de Castells 517 Marina Alta Denia Valenciano
Catral Catral 8.105 Vega Baja Orihuela Español
Cocentaina Cocentaina 13.209 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Confrides Confrides 303 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Cox Cox 6.414 Vega Baja Orihuela Español
Crevillente Crevillent 28.172 Bajo Vinalopó Elche Valenciano
Cuatretondeta Quatretondeta 138 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Daya Nueva Daya Nueva 1.761 Vega Baja Orihuela Español
Daya Vieja Daya Vieja 459 Vega Baja Orihuela Español
Denia Dénia 42.704 Marina Alta Denia Valenciano
Dolores Dolores 6.954 Vega Baja Orihuela Español
Elche Elx 228.348 Bajo Vinalopó Elche Valenciano
Elda Elda 50.289 Vinalopó Medio Elda Español
Facheca Fageca 119 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Famorca Famorca 53 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Finestrat Finestrat 4.945 Marina Baja Benidorm Valenciano
Formentera del Segura Formentera del Segura 3.518 Vega Baja Orihuela Español
Gata de Gorgos Gata de Gorgos 5.969 Marina Alta Denia Valenciano
Gayanes Gaianes 376 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Gorga Gorga 248 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Granja de Rocamora Granja de Rocamora 2.271 Vega Baja Orihuela Español
Guadalest El Castell de Guadalest 215 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Guardamar del Segura Guardamar del Segura 15.132 Vega Baja Torrevieja Valenciano
Hondón de las Nieves El Fondó de les Neus 2.501 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
Hondón de los Frailes Fondó dels Frares 1.231 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
Ibi Ibi 23.609 Hoya de Alcoy Ibi Valenciano
Jacarilla Jacarilla 1.957 Vega Baja Orihuela Español
Jalón Xaló 3.002 Marina Alta Denia Valenciano
Jávea Xàbia 29.923 Marina Alta Denia Valenciano
Jijona Xixona 7.553 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Llíber Llíber 1.001 Marina Alta Denia Valenciano
Lorcha L'Orxa 751 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Millena Millena 187 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Monforte del Cid Montfort del Cid 6.497 Vinalopó Medio Novelda Español
Monóvar Monòver 12.923 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
Los Montesinos Los Montesinos 4.284 Vega Baja Torrevieja Español
Murla Murla 574 Marina Alta Denia Valenciano
Muro de Alcoy Muro 8.611 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Muchamiel Mutxamel 20.364 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Novelda Novelda 26.525 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
La Nucía La Nucia 15.519 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Ondara Ondara 6.217 Marina Alta Denia Valenciano
Onil Onil 7.622 Hoya de Alcoy Ibi Valenciano
Orba Orba 2.503 Marina Alta Denia Valenciano
Orcheta Orxeta 758 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Orihuela Orihuela 85.426 Vega Baja Orihuela Español
Parcent Parcent 1.061 Marina Alta Denia Valenciano
Pedreguer Pedreguer 7.097 Marina Alta Denia Valenciano
Pego Pego 10.878 Marina Alta Denia Valenciano
Penáguila Penàguila 330 Hoya de Alcoy Alcoy Valenciano
Petrel Petrer 39.109 Vinalopó Medio Petrer Valenciano
Pilar de la Horadada Pilar de la Horadada 20.338 Vega Baja Orihuela Español
Pinoso El Pinós 7.442 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
Planes Planes 803 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Els Poblets Els Poblets 3.078 Marina Alta Denia Valenciano
Polop Polop 3.869 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Rafal Rafal 3.901 Vega Baja Orihuela Español
Ráfol de Almunia El Ràfol d'Almúnia 635 Marina Alta Denia Valenciano
Redován Redován 6.982 Vega Baja Orihuela Español
Relleu Relleu 1.090 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Rojales Rojales 17.543 Vega Baja Torrevieja Español
La Romana La Romana 2.467 Vinalopó Medio Novelda Valenciano
Sagra Sagra 457 Marina Alta Denia Valenciano
Salinas Salinas 1.522 Alto Vinalopó Villena Español
San Fulgencio San Fulgencio 10.583 Vega Baja Orihuela Español
San Isidro San Isidro 1.561 Vega Baja Orihuela Español
San Juan de Alicante Sant Joan d'Alacant 20.997 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
San Miguel de Salinas San Miguel de Salinas 7.625 Vega Baja Torrevieja Español
San Vicente del Raspeig Sant Vicent del Raspeig 49.341 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Sanet y Negrals Sanet i els Negrals 727 Marina Alta Denia Valenciano
Santa Pola Santa Pola 29.221 Bajo Vinalopó Elche Valenciano
Sax Saix 9.716 Alto Vinalopó Villena Español
Sella Sella 639 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Senija Senija 658 Marina Alta Denia Valenciano
Tárbena Tàrbena 758 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Teulada Teulada 13.281 Marina Alta Denia Valenciano
Tibi Tibi 1.625 Hoya de Alcoy Ibi Valenciano
Tollos Tollos 65 Condado de Cocentaina Alcoy Valenciano
Tormos Tormos 339 Marina Alta Denia Valenciano
Torremanzanas La Torre de les Maçanes 745 Campo de Alicante San Vicente del Raspeig Valenciano
Torrevieja Torrevieja 94.006 Vega Baja Torrevieja Español
Vall de Alcalá La Vall d'Alcalà 191 Marina Alta Denia Valenciano
Vall de Ebo Vall d'Ebo 297 Marina Alta Denia Valenciano
Vall de Gallinera La Vall de Gallinera 672 Marina Alta Denia Valenciano
Vall de Laguart La Vall de Laguar 937 Marina Alta Denia Valenciano
Vergel El Verger 4.688 Marina Alta Denia Valenciano
Villajoyosa La Vila Joiosa 30.550 Marina Baja Villajoyosa Valenciano
Villena Villena 34.523 Alto Vinalopó Villena Español


Kitaa gihapon[igliwat | Igliwat an wikitext]