Talaan hiton mga dekada

Tikang ha Wikipedia
Laktaw ngadto ha: paglayag, bilnga
Gatostuig Mga dekada
Ika-22 nga gatostuig UC 2190 nga dekada UC 2180 nga dekada UC 2170 nga dekada UC 2160 nga dekada UC 2150 nga dekada UC 2140 nga dekada UC 2130 nga dekada UC 2120 nga dekada UC 2110 nga dekada UC 2100 nga dekada UC
Ika-21 nga gatostuig UC 2090 nga dekada UC 2080 nga dekada UC 2070 nga dekada UC 2060 nga dekada UC 2050 nga dekada UC 2040 nga dekada UC 2030 nga dekada UC 2020 nga dekada UC 2010 nga dekada UC 2000 nga dekada UC
Ika-20 nga gatostuig UC 1990 nga dekada UC 1980 nga dekada UC 1970 nga dekada UC 1960 nga dekada UC 1950 nga dekada UC 1940 nga dekada UC 1930 nga dekada UC 1920 nga dekada UC 1910 nga dekada UC 1900 nga dekada UC
Ika-19 nga gatostuig UC 1890 nga dekada UC 1880 nga dekada UC 1870 nga dekada UC 1860 nga dekada UC 1850 nga dekada UC 1840 nga dekada UC 1830 nga dekada UC 1820 nga dekada UC 1810 nga dekada UC 1800 nga dekada UC
Ika-18 nga gatostuig UC 1790 nga dekada UC 1780 nga dekada UC 1770 nga dekada UC 1760 nga dekada UC 1750 nga dekada UC 1740 nga dekada UC 1730 nga dekada UC 1720 nga dekada UC 1710 nga dekada UC 1700 nga dekada UC
Ika-17 nga gatostuig UC 1690 nga dekada UC 1680 nga dekada UC 1670 nga dekada UC 1660 nga dekada UC 1650 nga dekada UC 1640 nga dekada UC 1630 nga dekada UC 1620 nga dekada UC 1610 nga dekada UC 1600 nga dekada UC
Ika-16 nga gatostuig UC 1590 nga dekada UC 1580 nga dekada UC 1570 nga dekada UC 1560 nga dekada UC 1550 nga dekada UC 1540 nga dekada UC 1530 nga dekada UC 1520 nga dekada UC 1510 nga dekada UC 1500 nga dekada UC
Ika-15 nga gatostuig UC 1490 nga dekada UC 1480 nga dekada UC 1470 nga dekada UC 1460 nga dekada UC 1450 nga dekada UC 1440 nga dekada UC 1430 nga dekada UC 1420 nga dekada UC 1410 nga dekada UC 1400 nga dekada UC
Ika-14 nga gatostuig UC 1390 nga dekada UC 1380 nga dekada UC 1370 nga dekada UC 1360 nga dekada UC 1350 nga dekada UC 1340 nga dekada UC 1330 nga dekada UC 1320 nga dekada UC 1310 nga dekada UC 1300 nga dekada UC
Ika-13 nga gatostuig UC 1290 nga dekada UC 1280 nga dekada UC 1270 nga dekada UC 1260 nga dekada UC 1250 nga dekada UC 1240 nga dekada UC 1230 nga dekada UC 1220 nga dekada UC 1210 nga dekada UC 1200 nga dekada UC
Ika-12 nga gatostuig UC 1190 nga dekada UC 1180 nga dekada UC 1170 nga dekada UC 1160 nga dekada UC 1150 nga dekada UC 1140 nga dekada UC 1130 nga dekada UC 1120 nga dekada UC 1110 nga dekada UC 1100 nga dekada UC
Ika-11 nga gatostuig UC 1090 nga dekada UC 1080 nga dekada UC 1070 nga dekada UC 1060 nga dekada UC 1050 nga dekada UC 1040 nga dekada UC 1030 nga dekada UC 1020 nga dekada UC 1010 nga dekada UC 1000 nga dekada UC
Ika-10 nga gatostuig UC 990 nga dekada UC 980 nga dekada UC 970 nga dekada UC 960 nga dekada UC 950 nga dekada UC 940 nga dekada UC 930 nga dekada UC 920 nga dekada UC 910 nga dekada UC 900 nga dekada UC
Ika-9 nga gatostuig UC 890 nga dekada UC 880 nga dekada UC 870 nga dekada UC 860 nga dekada UC 850 nga dekada UC 840 nga dekada UC 830 nga dekada UC 820 nga dekada UC 810 nga dekada UC 800 nga dekada UC
Ika-8 nga gatostuig UC 790 nga dekada UC 780 nga dekada UC 770 nga dekada UC 760 nga dekada UC 750 nga dekada UC 740 nga dekada UC 730 nga dekada UC 720 nga dekada UC 710 nga dekada UC 700 nga dekada UC
Ika-7 nga gatostuig UC 690 nga dekada UC 680 nga dekada UC 670 nga dekada UC 660 nga dekada UC 650 nga dekada UC 640 nga dekada UC 630 nga dekada UC 620 nga dekada UC 610 nga dekada UC 600 nga dekada UC
Ika-6 nga gatostuig UC 590 nga dekada UC 580 nga dekada UC 570 nga dekada UC 560 nga dekada UC 550 nga dekada UC 540 nga dekada UC 530 nga dekada UC 520 nga dekada UC 510 nga dekada UC 500 nga dekada UC
Ika-5 nga gatostuig UC 490 nga dekada UC 480 nga dekada UC 470 nga dekada UC 460 nga dekada UC 450 nga dekada UC 440 nga dekada UC 430 nga dekada UC 420 nga dekada UC 410 nga dekada UC 400 nga dekada UC
Ika-4 nga gatostuig UC 390 nga dekada UC 380 nga dekada UC 370 nga dekada UC 360 nga dekada UC 350 nga dekada UC 340 nga dekada UC 330 nga dekada UC 320 nga dekada UC 310 nga dekada UC 300 nga dekada UC
Ika-3 nga gatostuig UC 290 nga dekada UC 280 nga dekada UC 270 nga dekada UC 260 nga dekada UC 250 nga dekada UC 240 nga dekada UC 230 nga dekada UC 220 nga dekada UC 210 nga dekada UC 200 nga dekada UC
Ika-2 nga gatostuig UC 190 nga dekada UC 180 nga dekada UC 170 nga dekada UC 160 nga dekada UC 150 nga dekada UC 140 nga dekada UC 130 nga dekada UC 120 nga dekada UC 110 nga dekada UC 100 nga dekada UC
Ika-1 nga gatostuig UC (99 ka mga tuig) 90 nga dekada UC 80 nga dekada UC 70 nga dekada UC 60 nga dekada UC 50 nga dekada UC 40 nga dekada UC 30 nga dekada UC 20 nga dekada UC 10 nga dekada UC 0 nga dekada UC (9 ka mga tuig)
Ika-1 nga gatostuig (99 ka mga tuig) 0 nga dekada (9 ka mga tuig) 10 nga dekada 20 nga dekada 30 nga dekada 40 nga dekada 50 nga dekada 60 nga dekada 70 nga dekada 80 nga dekada 90 nga dekada
Ika-2 nga gatostuig 100 nga dekada 110 nga dekada 120 nga dekada 130 nga dekada 140 nga dekada 150 nga dekada 160 nga dekada 170 nga dekada 180 nga dekada 190 nga dekada
Ika-3 nga gatostuig 200 nga dekada 210 nga dekada 220 nga dekada 230 nga dekada 240 nga dekada 250 nga dekada 260 nga dekada 270 nga dekada 280 nga dekada 290 nga dekada
Ika-4 nga gatostuig 300 nga dekada 310 nga dekada 320 nga dekada 330 nga dekada 340 nga dekada 350 nga dekada 360 nga dekada 370 nga dekada 380 nga dekada 390 nga dekada
Ika-5 nga gatostuig 400 nga dekada 410 nga dekada 420 nga dekada 430 nga dekada 440 nga dekada 450 nga dekada 460 nga dekada 470 nga dekada 480 nga dekada 490 nga dekada
Ika-6 nga gatostuig 500 nga dekada 510 nga dekada 520 nga dekada 530 nga dekada 540 nga dekada 550 nga dekada 560 nga dekada 570 nga dekada 580 nga dekada 590 nga dekada
Ika-7 nga gatostuig 600 nga dekada 610 nga dekada 620 nga dekada 630 nga dekada 640 nga dekada 650 nga dekada 660 nga dekada 670 nga dekada 680 nga dekada 690 nga dekada
Ika-8 nga gatostuig 700 nga dekada 710 nga dekada 720 nga dekada 730 nga dekada 740 nga dekada 750 nga dekada 760 nga dekada 770 nga dekada 780 nga dekada 790 nga dekada
Ika-9 nga gatostuig 800 nga dekada 810 nga dekada 820 nga dekada 830 nga dekada 840 nga dekada 850 nga dekada 860 nga dekada 870 nga dekada 880 nga dekada 890 nga dekada
Ika-10 nga gatostuig 900 nga dekada 910 nga dekada 920 nga dekada 930 nga dekada 940 nga dekada 950 nga dekada 960 nga dekada 970 nga dekada 980 nga dekada 990 nga dekada
Ika-11 nga gatostuig 1000 nga dekada 1010 nga dekada 1020 nga dekada 1030 nga dekada 1040 nga dekada 1050 nga dekada 1060 nga dekada 1070 nga dekada 1080 nga dekada 1090 nga dekada
Ika-12 nga gatostuig 1100 nga dekada 1110 nga dekada 1120 nga dekada 1130 nga dekada 1140 nga dekada 1150 nga dekada 1160 nga dekada 1170 nga dekada 1180 nga dekada 1190 nga dekada
Ika-13 nga gatostuig 1200 nga dekada 1210 nga dekada 1220 nga dekada 1230 nga dekada 1240 nga dekada 1250 nga dekada 1260 nga dekada 1270 nga dekada 1280 nga dekada 1290 nga dekada
Ika-14 nga gatostuig 1300 nga dekada 1310 nga dekada 1320 nga dekada 1330 nga dekada 1340 nga dekada 1350 nga dekada 1360 nga dekada 1370 nga dekada 1380 nga dekada 1390 nga dekada
Ika-15 nga gatostuig 1400 nga dekada 1410 nga dekada 1420 nga dekada 1430 nga dekada 1440 nga dekada 1450 nga dekada 1460 nga dekada 1470 nga dekada 1480 nga dekada 1490 nga dekada
Ika-16 nga gatostuig 1500 nga dekada 1510 nga dekada 1520 nga dekada 1530 nga dekada 1540 nga dekada 1550 nga dekada 1560 nga dekada 1570 nga dekada 1580 nga dekada 1590 nga dekada
Ika-17 nga gatostuig 1600 nga dekada 1610 nga dekada 1620 nga dekada 1630 nga dekada 1640 nga dekada 1650 nga dekada 1660 nga dekada 1670 nga dekada 1680 nga dekada 1690 nga dekada
Ika-18 nga gatostuig 1700 nga dekada 1710 nga dekada 1720 nga dekada 1730 nga dekada 1740 nga dekada 1750 nga dekada 1760 nga dekada 1770 nga dekada 1780 nga dekada 1790 nga dekada
Ika-19 nga gatostuig 1800 nga dekada 1810 nga dekada 1820 nga dekada 1830 nga dekada 1840 nga dekada 1850 nga dekada 1860 nga dekada 1870 nga dekada 1880 nga dekada 1890 nga dekada
Ika-20 nga gatostuig 1900 nga dekada 1910 nga dekada 1920 nga dekada 1930 nga dekada 1940 nga dekada 1950 nga dekada 1960 nga dekada 1970 nga dekada 1980 nga dekada 1990 nga dekada
Ika-21 nga gatostuig 2000 nga dekada 2010 nga dekada 2020 nga dekada 2030 nga dekada 2040 nga dekada 2050 nga dekada 2060 nga dekada 2070 nga dekada 2080 nga dekada 2090 nga dekada
Ika-22 nga gatostuig 2100 nga dekada 2110 nga dekada 2120 nga dekada 2130 nga dekada 2140 nga dekada 2150 nga dekada 2160 nga dekada 2170 nga dekada 2180 nga dekada 2190 nga dekada